Winterbosloop Beek deel 2

Door het gladde parcours, veroorzaakt door de sneeuwval van gisteren, had deze 2e wedstrijd meer weg van een loterij. De lopers die het best tegen de omstandigheden konden, waren vandaag in het voordeel. lichtgewichten als Andries en Frans konden daardoor beter presteren. Andries en Frans hadden ook nog onder hun schoenen rubberen hulpstukken met spikes bevestigd, waardoor zij grip hadden op de spekgladde ondergrond. Neemt natuurlijk niet weg dat ze een prima prestatie hebben geleverd. Carel heeft, ondanks de extra kilo’s die hij moet meesjouwen, weinig ingeleverd ten opzichte van vorige week. Ook Gerard liep slechts enkele seconden langzamer dan de vorige week. Mijn eigen tijd is slechts voor de statistieken en is er een om snel te vergeten.  Hans moest vandaag verstek laten gaan.

Uitslagen                    1e run                2e run

  • Hans                         20:36                       X
  • Carel                         20:45                21:00
  • Andries                    21:32                21:08
  • Gerard                      22:13                22:37
  • Paul                            21:19                22:59
  • Frans                              X                     21:44
  • Mark                               X                     21:35

 

Een gedachte over “Winterbosloop Beek deel 2”

  1. De bosloop is een hardloopwedstrijd door de bossen van Beek. De ondergrond is niet verhard. Het parcours gaat over heuvelachtig terrein. De bosloop wordt gelopen over meerdere zondagen op 24 en 31 januari en 7 februari 2016. Meedoen kan natuurlijk ook voor 1 keer maar dan doe je niet mee voor het klassement. De winterbosloop wordt drie zondagen achter elkaar gehouden en de twee beste tijden tellen mee voor het eindklassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *