Pannerden 2018-1

De eerste wedstrijd in Pannerden zit er weer op. Het was vandaag prachtig weer om te lopen. Voor eind december is het met 8 graden aan de warme kant. Gerald heeft afgelopen maand al laten zien dat hij in goede vorm steekt met goede tijden op de Zevenheuvelenloop en Montferlandrun. Jan K. heeft op dezelfde wedstrijden laten zien dat hij Gerald de baas kan, alhoewel het verschil nooit groot was. Gerald gaf voor de wedstrijd aan dat hij waarschijnlijk net boven de 40 minuten uit zou komen op de 10 kilometer. Verrassend was de aanwezigheid van Bob en Gerard, zij maakten hun debuut in Pannerden. Verder stonden Henri, Jan H en Paul H aan de start.

  1. Jan K               40:32
  2. Gerald            40:47
  3. Bob                  43:11
  4. Jan H              44:00
  5. Gerard           48:33
  6. Henri              48:52
  7. Paul                  49:08

Rene B liep de 5 kilometer in een tijd van 25:09

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *