Pannerden 2019/2020 dag 1

Ook dit jaar is er weer een groepje van Woezo actief in Pannerden. Dit keer staan Rene B, Gerard S en Andre C aan de start van de 5 kilometer.

Foto’s eerste dagdijkencross-5km-andre1

Pannerden 22-12-2019               5 kilometer
Rene Boxem 24:50
Gerard Smeitink 25:46
Andre Cornelissen 26:49

Carel, Gerald, Hans, John, Rene en Paul gaan voor de dubbele afstand.

Inschrijving is al jarenlang op dezelfde plek, Café zaal de Dijk aan het Kerkplein in Pannerden. De inschrijfprocedure is wel vernaderd sinds dit jaar. Er staan een aantal laptops klaar waarop je, nadat je het startnummer hebt opgehaald, met een paar muisklikken en een paar gegevens te hebben ingevuld bent ingeschreven. Een verbetering ten opzichte van andere jaren.

Tijdens het inlopen merken we al dat het heel zacht weer is en windstil. Dat waren we de afgelopen jaren wel anders gewend in Pannerden.

Na enkele wijzigingen is het parcours de laatste paar jaar hetzelfde gebleven.

Na de start op het Kerkplein gaan we, na een plaatselijk rondje van zo’n twee kilometer, over de Aerdtsestraat en de Beuningsestraat richting Aerdt. Als we Aerdt hebben bereikt dan nemen we een scherpe bocht, lopen de Aerdtsedijk op om de weg te vervolgen terug naar Pannerden. We hebben er dan 4,5 kilometer op zitten. Na een paar honderd meter passeren we het bordje dat aangeeft dat we er 5 kilometer op hebben zitten. De Aerdtsedijk gaat over in de Deukerdijk en als we café de Oude Rijn passeren, de vroegere start- en finishlocatie dan weten de oudere lopers dat het niet ver meer is naar de finish. Als we na ongeveer 8,5 kilometer de Rijndijk op lopen dan is het in een rechte lijn naar de finish. De laatste 40 meter stormen we de dijk af om moe maar voldaan het finishdoek te passeren.

Oude Rijn Pannerden

 

Foto’s eerste dag

 

 

Pannerden 22-12-2019              10 kilometer
Carel Lueb 40:58
Hans Nas 41:44
Gerald van der Lee 42:25
Rene Huls 43:59
John van Ampting 44:29
Paul Huls 49:39

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *